Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19433
Title: Розробка конструкції робочих органів апарата для очищення стравоходу яловичого
Authors: Горєлков, Д. В.
Мироненко, В. С.
Остахов, М. П.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горєлков Д. В., Мироненко В. С., Остахов М. П. Розробка конструкції робочих органів апарата для очищення стравоходу яловичого. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 145-146.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19433
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-145-146.pdf155.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.