Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19423
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСуткович, Т. Ю.-
dc.contributor.authorПоложишникова, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-12-25T11:16:44Z-
dc.date.available2022-12-25T11:16:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСуткович Т. Ю., Положишникова Л. О. Інноваційні тенденції в технології виробництва смузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 125-126.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19423-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleІнноваційні тенденції в технології виробництва смузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-125-126.pdf143.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.