Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19410
Title: Щодо використання ксампану для покращення якості зернового хліба
Authors: Самохалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Самохалова О. В., Олійник С. Г., Степанькова Г. В. Щодо використання ксампану для покращення якості зернового хліба. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 117-118.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19410
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-117-118.pdf142.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.