Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19402
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПономаренко, Т. С.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.date.accessioned2022-12-24T17:48:46Z-
dc.date.available2022-12-24T17:48:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Пономаренко Т. С., Погарський О. С., Юр’єва О. О. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 100-101.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19402-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-100-101.pdf142.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.