Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19395
Title: Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів із використанням кріомеханодеструкції
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Михайлов, В. М.
Погарський, О. С.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Михайлов В. М., Погарський О. С. Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів із використанням кріомеханодеструкції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 85-86.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19395
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-85-86.pdf143.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.