Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19360
Title: Практичні аспекти розробки фруктових джемів для профілактичного харчування
Authors: Зубкова, К. В.
Стоянова, О. В.
Бобирь, С. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Зубкова К. В., Стоянова О. В., Бобирь С. В. Практичні аспекти розробки фруктових джемів для профілактичного харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 67-68.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19360
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-67-68.pdf142.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.