Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВерхівкер, Я. Г.-
dc.contributor.authorМірошниченко, О. М.-
dc.contributor.authorПетькова, О. В.-
dc.date.accessioned2022-12-23T20:28:52Z-
dc.date.available2022-12-23T20:28:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВерхівкер Я. Г., Мірошниченко О. М., Петькова О. В. Виробництво хлібобулочних виробів, із відкладеним випіканням. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 53-54.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19337-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВиробництво хлібобулочних виробів, із відкладеним випіканнямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-53-54.pdf142.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.