Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19293
Назва: Особливості сертифікації продукції в Європейському Союзі
Автори: Хайнацька, Д. О.
Науковий керівник : Фабричнікова, І. А.
Дата публікації: 2012
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Хайнацька Д. О. Особливості сертифікації продукції в Європейському Союзі. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Фабричнікова І. А. Харків: ХНТУСГ, 2012. С. 118.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19293
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
116.pdf176.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.