Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19283
Назва: Про якість клейковини зерна пшениці
Автори: Важова, В. О.
Науковий керівник : Гладченко, В. Я.
Дата публікації: 2012
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Важова В. О. Про якість клейковини зерна пшениці. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Гладченко В. Я. Харків: ХНТУСГ, 2012. С. 112.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19283
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
110.pdf176.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.