Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19281
Назва: Фактори, що обумовлюють якість продукції
Автори: Чернова, О. О.
Науковий керівник : Жиліна, О. О.
Дата публікації: 2012
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Чернова О. О. Фактори, що обумовлюють якість продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Жиліна О. О. Харків: ХНТУСГ, 2012. С. 111.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19281
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
109.pdf176.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.