Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19234
Назва: Експертиза товарів
Автори: Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Лісніченко, Олена Олександрівна
Ключові слова: експертиза;товарознавча експертиза;експертиза товарів;тести
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Одарченко Д. М., Карпенко З. П., Лісніченко О. О. Експертиза товарів: пакет контрольних завдань для замірювання поточних і залишкових знань для студентів, що навчаються за спеціальністю 0.76 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній рівень магістерський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 204 с.
Короткий огляд (реферат): Тестовий контроль забезпечує: об’єктивність оцінки на основі використання єдиного критерію аналізу тесту; прозорість і гласність результатів контролю; зниження психологічного навантаження на студента і викладача; розвиток індивідуально-диференційованого підходу до навчання та самостійної роботи студентів; ритмічність в процесі всього семестру; економію часу на контроль при великому обсязі підконтрольного матеріалу (змістовних модулів, тем чи всього теоретичного курсу дисципліни); можливість одночасного контролю великої аудиторії при відносно невеликих витратах часу на його проведення; підвищення рівня навчання та методичні роботи викладача.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19234
Розташовується у зібраннях:Тести

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KZavdannya_ekspertyza tovariv_19.pdf2.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.