Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19118
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перепелиця, М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-22T11:10:45Z | - |
dc.date.available | 2022-12-22T11:10:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Перепелиця М. П. Технологія пісочного печива з додаванням амарантового борошна та кокосової олії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 27-28. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19118 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Технологія пісочного печива з додаванням амарантового борошна та кокосової олії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-27-28.pdf | 140.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.