Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19116
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.date.accessioned2022-12-22T11:06:19Z-
dc.date.available2022-12-22T11:06:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПаска М. З., Радзімовська О. В. Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 25-26.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19116-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_k_18.05.21-2-25-26.pdf141.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.