Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19104
Title: | Обґрунтування використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології молочних коктейлів |
Authors: | Горальчук, А. Б. Омельченко, С. Б. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Горальчук А. Б., Омельченко С. Б. Обґрунтування використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології молочних коктейлів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 11-12. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19104 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-11-12.pdf | 141.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.