Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19104
Title: Обґрунтування використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології молочних коктейлів
Authors: Горальчук, А. Б.
Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горальчук А. Б., Омельченко С. Б. Обґрунтування використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології молочних коктейлів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 11-12.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19104
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-11-12.pdf141.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.