Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18913
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ков'ях, Т.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-20T20:30:39Z | - |
dc.date.available | 2022-12-20T20:30:39Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Ков'ях Т. В. Сучасні підходи до оцінювання рівня розвитку підприємств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 243-250. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18913 | - |
dc.description.abstract | Наведено та проаналізовано сучасний методичний інструментарій щодо оцінки рівня розвитку підприємства зарубіжних та вітчизняних науковців. Проведено систематизацію розглянутих підходів і запропоновано авторське визначення «рівня розвитку підприємства». | uk_UA |
dc.description.abstract | The article demonstrates and analyses the modern methodological methods and techniques of the assessment of companies development by foreign and domestic scientists. The author of the article has systematized existing approaches and proposed his own definition of "development levels. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | оцінювання | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | рівень розвитку підприємства | uk_UA |
dc.subject | assessment | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.subject | level of development of the enterprise | uk_UA |
dc.subject | оценка | uk_UA |
dc.subject | развитие | uk_UA |
dc.subject | уровень развития предприятия | uk_UA |
dc.title | Сучасні підходи до оцінювання рівня розвитку підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_38.pdf | 179.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.