Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 2113 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
212
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Вивчення впливу заморожування на активацію трансформації пектинових речовин ягід обліпихи із зв’язаного стану у вільний та водорозчинну форму
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Тарусін, О. А.
2015
Вивчення якості пастоподібних сумішей для молочних коктейлів, збагачених дрібнодисперсними вітамінними наповнювачами з каротиновмісних овочів
Максимова, Н. П.
;
Шкарупета, Т. А.
2015
Технологія молочних функціональних напоїв на основі сироватки молочної
Абрамова, Т. С.
;
Юрченко, М. С.
2015
Комплексна оцінка якості напівфабрикату для солодких страв
Васильєва, О. О.
;
Агапонова, В. В.
2015
Товарознавча експертиза консервованого зеленого горошку
Кузяхметова, А. А.
;
Андреєва, Є. А.
2015
Дослідження хімічного складу культивованих грибів
Ольховська, В. С.
;
Агурєєва, К. А.
2015
Нові матеріали для пакування харчових продуктів
Летута, Т. М.
;
Албатова, Я. Ю.
2015
Споживні властивості арахісової олії
Янчева, М. О.
;
Авескулова, Ю. Ю.
2015
Вплив механічного подрібнення та тривалості термічної обробки на вміст нітратів у картоплі
Малюк, Л. П.
;
Вільчинський, Д. М.
2015
Аналіз маркування та пакування плавлених пастоподібних сирів вітчизняного та зарубіжного виробництва
Бєляєва, І. М.
;
Ватула, Т. С.
Discover
Author
7
Семенов, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Мельник, М. І.
6
Романюк, Л. Я.
5
Бордукова, П. С.
5
Демченко, Д. С.
5
Жученко, К. О.
5
Коломоєць, А. А.
5
Михайлова, А. В.
5
Погарський, О. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021