Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 791-800 of 2499 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Холобцева, І. П.
2019Використання порошку з кісточок граната в технології виробництва хлібаСімакова, О. О.; Трикуль, О. О.
2019Використання харчових добавок у виробах із м’ясної сировиниГоряйнова, Ю. А.; Адамчук, С. І.
2019Функціонально-технологічні показники м’ясних систем із використанням кріостабілізаторівДроменко, О. Б.; Вовчек, М. С.
2015Вивчення впливу заморожування на активацію трансформації пектинових речовин ягід обліпихи із зв’язаного стану у вільний та водорозчинну формуПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Тарусін, О. А.
2015Вивчення якості пастоподібних сумішей для молочних коктейлів, збагачених дрібнодисперсними вітамінними наповнювачами з каротиновмісних овочівМаксимова, Н. П.; Шкарупета, Т. А.
2015Технологія молочних функціональних напоїв на основі сироватки молочноїАбрамова, Т. С.; Юрченко, М. С.
2015Комплексна оцінка якості напівфабрикату для солодких стравВасильєва, О. О.; Агапонова, В. В.
2015Товарознавча експертиза консервованого зеленого горошкуКузяхметова, А. А.; Андреєва, Є. А.
2015Дослідження хімічного складу культивованих грибівОльховська, В. С.; Агурєєва, К. А.