Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 751-760 зі 2603.
назад
1
...
73
74
75
76
77
78
79
...
261
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Удосконалення технології харчових продуктів із використанням ліпідів морських риб
Федак, Н. В.
;
Олександров, Д. В.
2019
Технологія кулінарних борошняних страв і виробів для шкільного харчування
Свідло, К. В.
;
Солодовник, Л. М.
2019
Аналіз сучасних технологій і рецептурного складу закусочної продукції
Крамаренко, Д. П.
;
Прокопчук, В. О.
2019
Гідроструминна обробка харчової сировини різанням у режимі 3D
Погребняк, А. В.
;
Островчук, О. О.
2019
Інноваційні технології продуктів для дитячого харчування
Менчинська, А. А.
;
Семененко, Т. С.
2019
Удосконалення технології страв для гриль-меню
Юдіна, Т. І.
;
Олексійчук, Н. С.
2019
Щодо можливості застосування сумішей шротів насіння вівса та зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба
Сиза, О. І.
;
Олійник, С. Г.
;
Бондаренко, М. М.
;
Лапицька, Н. В.
2019
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів із використанням рослинно-молочної сировини
Свідло, К. В.
;
Степанова, А. А.
2019
Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіру
Касабова, К. Р.
;
Загорулько, О. Є.
;
Бабаєв, С. О.
;
Гончаренко, В. А.
2019
Удосконалення технології виробництва майонезів із використанням пектиновмісної сировини
Куниця, К. В.
;
Чайка, О. В.
Перегляд
Автор
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
6
Ставропольцева, О. В.
.
далі >
за датою випуску
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
131
2016
Has File(s)
2590
true