Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 751-760 of 2499 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
73
74
75
76
77
78
79
...
250
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Удосконалення технології харчових продуктів із використанням ліпідів морських риб
Федак, Н. В.
;
Олександров, Д. В.
2019
Технологія кулінарних борошняних страв і виробів для шкільного харчування
Свідло, К. В.
;
Солодовник, Л. М.
2019
Аналіз сучасних технологій і рецептурного складу закусочної продукції
Крамаренко, Д. П.
;
Прокопчук, В. О.
2019
Гідроструминна обробка харчової сировини різанням у режимі 3D
Погребняк, А. В.
;
Островчук, О. О.
2019
Інноваційні технології продуктів для дитячого харчування
Менчинська, А. А.
;
Семененко, Т. С.
2019
Удосконалення технології страв для гриль-меню
Юдіна, Т. І.
;
Олексійчук, Н. С.
2019
Щодо можливості застосування сумішей шротів насіння вівса та зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба
Сиза, О. І.
;
Олійник, С. Г.
;
Бондаренко, М. М.
;
Лапицька, Н. В.
2019
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів із використанням рослинно-молочної сировини
Свідло, К. В.
;
Степанова, А. А.
2019
Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіру
Касабова, К. Р.
;
Загорулько, О. Є.
;
Бабаєв, С. О.
;
Гончаренко, В. А.
2019
Удосконалення технології виробництва майонезів із використанням пектиновмісної сировини
Куниця, К. В.
;
Чайка, О. В.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
27
2016
Has File(s)
2486
true