Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 751-760 of 2499 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення технології харчових продуктів із використанням ліпідів морських рибФедак, Н. В.; Олександров, Д. В.
2019Технологія кулінарних борошняних страв і виробів для шкільного харчуванняСвідло, К. В.; Солодовник, Л. М.
2019Аналіз сучасних технологій і рецептурного складу закусочної продукціїКрамаренко, Д. П.; Прокопчук, В. О.
2019Гідроструминна обробка харчової сировини різанням у режимі 3DПогребняк, А. В.; Островчук, О. О.
2019Інноваційні технології продуктів для дитячого харчуванняМенчинська, А. А.; Семененко, Т. С.
2019Удосконалення технології страв для гриль-менюЮдіна, Т. І.; Олексійчук, Н. С.
2019Щодо можливості застосування сумішей шротів насіння вівса та зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хлібаСиза, О. І.; Олійник, С. Г.; Бондаренко, М. М.; Лапицька, Н. В.
2019Технологія оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів із використанням рослинно-молочної сировиниСвідло, К. В.; Степанова, А. А.
2019Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіруКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Бабаєв, С. О.; Гончаренко, В. А.
2019Удосконалення технології виробництва майонезів із використанням пектиновмісної сировиниКуниця, К. В.; Чайка, О. В.