Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 741-750 of 2499 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Гастрономічна філософія АюрвердаБотштейн, Б. Б.; Бондаренко, І. І.; Глущенко, В. В.
2019Сучасні підходи до технології виробництва листкового тіста з використанням олеогелівАндрєєва, С. С.; Жуковська, Є. О.
2019Зміна форм організації виробництва як інновації технологій ресторанного господарстваОстровська, Г. Й.; Демко, Н. В.
2019Моделювання складу напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної сироваткиГніцевич, В. А.; Євдомаха, Т. І.
2019Удосконалення технології виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для капкейківОмельченко, С. Б.; Коннова, Є. В.
2019Порівняльна характеристика деяких способів приготування рапани чорноморськоїСтрікаленко, Т. В.; Жураківська, М.
2019Сучасні технологї впровадження меню в діяльність закладуБотштейн, Б. Б.; Жуковська, Є. О.
2019Кулінарні книги – історія і спадщина культури харчуванняБотштейн, Б. Б.; Калембет, В. А.
2019Технологія десертної продукції спеціального призначенняСвідло, К. В.; Дзюба, М. С.
2019Визначення оптимального способу підготовки цвітної капусти до консервування методом заморожуванняЖуравльов, С. В.; Гурікова, І. М.; Пономаренко, Р. А.