Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 721-730 of 2499 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Їжа і ліки як дві сторони однієї медаліБотштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. Н.; Бреус, С. О.
2019Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням рослинних шротівКуниця, К. В.; Лутовінова, М. В.
2019Обґрунтування технології кавових напоїв із використанням швидкорозчинної сухої жирової сумішіКотляр, О. В.; Мікс, М. Г.
2019Технологія гарячих молочних соусів із використанням сухих сироваткових концентратівСвідло, К. В.; Огарь, А. Є.
2019Аналіз харчової цінності окари як сировини для виробництва продуктів харчуванняКрамаренко, Д. П.; Кривоніс, О. С.
2019Використання виноградного порошку в технології печива біскоттіГревцева, Н. В.; Ізюм, Д. Е.
2019Борошняна кондитерська продукція для військовослужбовцівСвідло, К. В.; Лимар, А. А.
2019Формування споживних і функціонально-технологічних властивостей замороженого курячого філеОнищенко, В. М.; Завгородній, М. Ю.; Кисленко, Д. О.
2019Проблеми використання білка з насіння соняшнику у м’ясних напівфабрикатахКамсуліна, Н. В.; Ільгов, А. О.; Павлова, О. В.
2019Перспективи використання овочевої сировини в технологіях м’ясних продуктівКрамаренко, Д. П.; Козаченко, В. М.