Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 711-720 of 2499 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Перспективи використання кокосового цукру в технології зефіруПілюгіна, І. С.; Білан, Д. Д.
2020Хемометрія для оцінювання якості чаюГубський, С. М.; Добровольська, О. В.; Білан, Д. Д.
2019Оптимізація технологічних параметрів бісквітних напівфабрикатів із використанням програмного пакета MathСadЧорна, Н. В.; Лісовська, Т. О.; Вікулін, А. К.
2019Інноваційний підхід до розробки закусочних паст із сиру кисломолочного за допомогою методу FoodpairingАндрєєва, С. С.; Голубнича, Д. М.
2019Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням полб’яного борошнаЗапаренко, Г. В.; Головенцов, Є. В.
2019Перспективи використання карагенану в технології десертів на основі соєвого молокаРябець, О. Ю.; Власенко, І. В.
2019Технологія крафтових сирів із використанням нетрадиційної сировиниЮдіна, Т. І.; Булах, І. С.
2019«Меню інжиніринг» – сучасна технологія складання менюБотштейн, Б. Б.; Голубнича, Д. М.
2019Значення їжі у висловлюваннях великих людей світуБотштейн, Б. Б.; Гладкова, О. С.
2019Особливості американської кухні – Pulled PorkХаустова, Т. М.; Гречаникова, Г. С.