Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 681-690 из 2603.
назад
1
...
66
67
68
69
70
71
72
...
261
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Обґрунтування використання м’яса страуса в технології котлет парових
Запаренко, Г. В.
;
Дорожко, В. В.
2020
Формування якості склеєних натуральних оболонок
Онищенко, В. М.
;
Завгородній, М. Ю.
;
Кисленко, Д. О.
2020
Удосконалення копчених виробів із м’яса птиці
Большакова, В. А.
;
Махортова, Н. В.
;
Тихонова, Д. В.
2020
Теоретичні передумови розробки солильних сумішей
Янчева, М. О.
;
Дроменко, О. Б.
;
Інжиянц, А. Т.
2020
Нормативне регулювання організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні
Федак, Н. В.
;
Кійко, О. В.
2020
Удосконалення технології десертної продукції з використанням нетрадиційної сировини
Журавльов, С. В.
;
Гурікова, І. М.
;
Кандауров, Б. Д.
2020
Перспективи застосування шроту виноградних кісточок у технології хлібобулочних виробів
Запаренко, Г. В.
;
Мотієнко, А. М.
2020
Переваги використання гарбузового пюре в технології пшеничного хліба
Грищенко, А. М.
;
Свястин, І. В.
;
Карпович, Ю. О.
2020
Житній хліб із використанням шроту плодів шипшини та шроту зародків пшениці
Степанькова, Г. В.
;
Недвіга, С. В.
2020
Особливості розроблення технологій безглютенових кондитерських виробів
Запаренко, Г. В.
;
Погоріла, М. Г.
Просмотр
Автор
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
6
Ставропольцева, О. В.
.
дальше >
по дате выпуска
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
131
2016
Has File(s)
2590
true