Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 651-660 of 2499 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Розробка рецептури печінкового паштету оздоровчого спрямуванняГередчук, А. М.; Бондар, І. О.
2020Покращення якості кексів зі шротом льонуМакарова, О. В.; Чабан, А. Б.; Гріщенко, А. В.
2020Кулінарні традиції слобожанської кухні – важливий елемент матеріальної культури етносуБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.; Слєпініна, К. Г.
2020Вплив порошку з виноградних кісточок на терміни зберігання халви соняшниковоїГревцева, Н. В.; Бєлікова, В. В.
2020Технологія структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировиниФедак, Н. В.; Цвіренко, Ю. В.
2020Удосконалення технології виробів із дріжджового тіста підвищеної харчової цінностіКотляр, О. В.; Чудаков, Б. К.
2020Обґрунтування технології чизкейку на основі рослинної сировиниГоральчук, А. Б.; Котляр, О. В.; Файзулін, В. Д.
2020Обґрунтування технології суміші для одержання гарячого шоколадуКотляр, О. В.; Павленко, М. В.
2020Використання олеогелів у технології оздоблювальних напівфабрикатівОмельченко, С. Б.; Саєнко, Є. Г.
2020Моніторинг ринку етнічних ресторанів міста ХарковаБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.; Школьнікова, П. Є.