Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 391-400 of 2289 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Дослідження діелектричних властивостей модельних сумішей із пряних овочівМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Купцова, К. А.; Синяк, А. С.; Качан, Н. Є.
2020Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішамиЛяшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Трохименко, О. С.
2020Ефективність захисту національних страв як об’єктів інтелектуальної власностіГорєлков, Д. В.; Половнікова, Д. С.
2020Апарат для теплової обробки м’ясних кулінарних виробівБабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлов, Б. В.; Чуб, В. М.; Гущин, О. В.
2020Теоретичні передумови оснащення процесу обробки яловичих субпродуктівГорєлков, Д. В.; Остахов, М. П.
2020Обґрунтування коефіцієнта струминно-щілинної гомогенізаціїКовальов, О. О.; Кузьмін, К. С.
2020Гідродинамічна установка кавітаційного пастеризатора молокаПаляничка, Н. О.; Кубенко, М. П.
2020Спосіб виробництва сушеної цибуліЧеревко, О. І.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Трохименко, О. С.
2020Актуальність сушіння зернових культурКюрчев, С. В.; Мехтієва, С. М.
2020Обґрунтування розробки безвідходних технологій переробки прісноводних гідробіонтівЧервоний, В. М.; Старков, В. О.