Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 331-340 of 2289 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
31
32
33
34
35
36
37
...
229
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Технологія оздоровчих нанонапоїв із використанням інуліновмісних дрібнодисперсних кріодобавок
Балабай, К. С.
;
Пеліванова, В. Д.
2020
Дослідження якості кріодобавок із обліпихи у формі дрібнодисперсного замороженого пюре
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Пятницький, І. О.
2020
Вплив теплового оброблення на втрати бентоніну під час концентрування соку столового буряку
Шутюк, В. В.
;
Морозюк, А. В.
2020
Визначення у хлорофіловмісних овочах комплексу БАР оздоровчої дії
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Ніколенко, А. М.
2020
Розробка інноваційної технології білкових закусок – хумусів із нуту
Павлюк, Р. Ю.
;
Котюк, Т. В.
;
Малецька, І. О.
2020
Розробка кольорових сирів для оздоровчого харчування з використанням збагачувальних добавок із натуральних прянощів
Погарська, В. В.
;
Пятницький, І. О.
2020
Дослідження впливу заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на активність окиснювальних ферментів топінамбура
Балабай, К. С.
;
Рябов, К. Є.
2020
Нова технологія білкових пастоподібних закусок на основі дрібнодисперсного пюре з гороху
Павлюк, Р. Ю.
;
Котюк, Т. В.
;
Сідельнікова, М. С.
2020
Розробка низькокалорійного наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесу
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Рябов, К. Є.
2020
Вивчення вмісту БАР у сухих плодоовочевих сумішах – напівфабрикатах для instant-нанонапоїв
Балабай, К. С.
;
Сухомлин, Е. М.
Discover
Author
8
Погарський, О. С.
7
Семенов, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Мельник, М. І.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
5
Бордукова, П. С.
5
Гладкова, О. С.
5
Демченко, Д. С.
5
Жученко, К. О.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
166
2019
Has File(s)
2279
true