Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 331-340 of 2289 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Технологія оздоровчих нанонапоїв із використанням інуліновмісних дрібнодисперсних кріодобавокБалабай, К. С.; Пеліванова, В. Д.
2020Дослідження якості кріодобавок із обліпихи у формі дрібнодисперсного замороженого пюреПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Пятницький, І. О.
2020Вплив теплового оброблення на втрати бентоніну під час концентрування соку столового бурякуШутюк, В. В.; Морозюк, А. В.
2020Визначення у хлорофіловмісних овочах комплексу БАР оздоровчої діїПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.
2020Розробка інноваційної технології білкових закусок – хумусів із нутуПавлюк, Р. Ю.; Котюк, Т. В.; Малецька, І. О.
2020Розробка кольорових сирів для оздоровчого харчування з використанням збагачувальних добавок із натуральних прянощівПогарська, В. В.; Пятницький, І. О.
2020Дослідження впливу заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на активність окиснювальних ферментів топінамбураБалабай, К. С.; Рябов, К. Є.
2020Нова технологія білкових пастоподібних закусок на основі дрібнодисперсного пюре з горохуПавлюк, Р. Ю.; Котюк, Т. В.; Сідельнікова, М. С.
2020Розробка низькокалорійного наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесуПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Рябов, К. Є.
2020Вивчення вмісту БАР у сухих плодоовочевих сумішах – напівфабрикатах для instant-нанонапоївБалабай, К. С.; Сухомлин, Е. М.