Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 261-270 of 2603 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
24
25
26
27
28
29
30
...
261
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Використання АВС-методу в системі управління витратами підприємства
Шинкар, С. М.
;
Липоведська, К. О.
2020
Ефективне використання трудових ресурсів
Чаговець, В. В.
;
Крісан, Є. А.
2020
Перспективи використання оксиду графену під час коригування сольового складу природних вод
Євлаш, В. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Семениста, О. Д.
;
Самойленко, Д. В.
2020
Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D
Аксьонова, О. Ф.
;
Торяник, Д. О.
;
Самойленко, Д. В.
;
Семениста, О. Д.
;
Аксьонов, С. К.
2020
Подовження терміну зберігання устриць за умови впливу на них наночастинок
Євлаш, В. В.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Половникова, Д. С.
2020
Визначення фізико-хімічних показників якості маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози під час зберігання
Пілюгіна, І. С.
;
Фолуніна, М. С.
;
Титаренко, М. В.
2020
Дослідження якості дрібнодисперсних білкових нанодобавок із нуту з використанням паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення
Котюк, Т. В.
;
Біленко, В. В.
2020
Дрібнодисперсні заморожені десерти з використанням кріопюре з ягід і молочної сироватки
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Бондар, А. Ю.
2020
Дослідження сорбційних властивостей маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози
Пілюгіна, І. С.
;
Ткаченко, О. В.
2020
Дослідження способів екстракції фенольних речовин із червоних сортів винограду
Мамай, О. І.
;
Уварова, Т. В.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
6
Ставропольцева, О. В.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
131
2016
Has File(s)
2590
true