Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 2261-2270 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
224
225
226
227
228
229
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Розробка технології виробництва сиркових десертів із застосуванням нанодобавок із плодів, ягід та каркаде
Павлюк, Р. Ю.
;
Балабай, К. С.
;
Демідов, Р. О.
2019
Актуальні аспекти забезпечення безпечності виробництва м’ясної продукції
Большакова, В. А.
;
Кокшаров, І. І.
;
Кириченко, В. С.
2019
Якість сировини як складова успіху під час виробництва органічних молочних продуктів
Коломієць, Т. М.
;
Демяненко, А. В.
2019
Розробка технології мафіну Swett San із використанням шеретованого соняшникового насіння
Євлаш, В. В.
;
Гурікова, І. М.
;
Лабза, Л. С.
2019
Оптимізація процесу екстрагування біоантиоксидантів із порошку чорниці
Губський, С. М.
;
Калугін, О. М.
;
Коваленко, А. В.
2019
Проблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузі
Желєва, Т. С.
;
Розуменко, А. Р.
;
Бойченко, Є. В.
;
Мошенський, В. Ю.
2019
Кріозахисні стабілізаційні системи в технологіях м’ясних заморожених виробів
Желєва, Т. С.
;
Мошенський, В. Ю.
;
Розуменко, А. Р.
2019
Використання сумішей драглеутворювачів у технологіях м’ясних емульсійних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Мороз, Д. О.
2019
Дослідження теплофізичних показників м’ясних систем різного хім ічного складу
Дроменко, О. Б.
;
Півень, К. С.
2019
Використання насіння гарбуза в технології м’ясних посічених напівфабрикатів
Дроменко, О. Б.
;
Пузик, Д. С.
Discover
Author
8
Погарський, О. С.
7
Семенов, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Мельник, М. І.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
5
Бордукова, П. С.
5
Гладкова, О. С.
5
Демченко, Д. С.
5
Жученко, К. О.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
166
2019
Has File(s)
2279
true