Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2261-2270 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Розробка технології виробництва сиркових десертів із застосуванням нанодобавок із плодів, ягід та каркадеПавлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.; Демідов, Р. О.
2019Актуальні аспекти забезпечення безпечності виробництва м’ясної продукціїБольшакова, В. А.; Кокшаров, І. І.; Кириченко, В. С.
2019Якість сировини як складова успіху під час виробництва органічних молочних продуктівКоломієць, Т. М.; Демяненко, А. В.
2019Розробка технології мафіну Swett San із використанням шеретованого соняшникового насінняЄвлаш, В. В.; Гурікова, І. М.; Лабза, Л. С.
2019Оптимізація процесу екстрагування біоантиоксидантів із порошку чорниціГубський, С. М.; Калугін, О. М.; Коваленко, А. В.
2019Проблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузіЖелєва, Т. С.; Розуменко, А. Р.; Бойченко, Є. В.; Мошенський, В. Ю.
2019Кріозахисні стабілізаційні системи в технологіях м’ясних заморожених виробівЖелєва, Т. С.; Мошенський, В. Ю.; Розуменко, А. Р.
2019Використання сумішей драглеутворювачів у технологіях м’ясних емульсійних виробівКамсуліна, Н. В.; Мороз, Д. О.
2019Дослідження теплофізичних показників м’ясних систем різного хім ічного складуДроменко, О. Б.; Півень, К. С.
2019Використання насіння гарбуза в технології м’ясних посічених напівфабрикатівДроменко, О. Б.; Пузик, Д. С.