Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2131-2140 of 2469 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Нове слово про хлорофіловмісні овочі як джерело комплексу БАР для зміцнення імунітетуПавлюк, Р. Ю.; Ніколенко, А. М.; Погарський, О. С.
2021-04-08Вивчення впливу кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення натуральних прянощів перед екстрагуванням на вміст ароматичних речовинПавлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Перевозник, Н. В.
2021-04-08Розробка оздоровчих сирних паст для сніданків із використанням рослинних збагачувальних добавок із високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Профатіло, А. М.
2021-04-08Розробка нового покоління десертів на основі кисломолочного сиру, збагачених кріодобавками із плодоовочевої сировиниПавлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Тохтамиш, І. О.
2021-04-08Інновації під час отримання оздоровчих добавок із часнику з рекордним вмістом ароматичних речовинПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Орлова, О. В.
2021-04-08Нові кріодобавки з абрикос у формі замороженого пюре в нанорозмірній формі з рекордним вмістом БАРПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Рябов, К. Є.
2021-04-08Удосконалення технології виробництва сушеного філе хекаЛевківська, Т. М.; Романів, В. Я.
2021-04-08Аналіз ринку мя’соімітуючої продукціїБендерська, О. В.; Процюк, Д. С.
2021-04-08Вивчення ферментативних процесів у ході кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення топінамбура під час отримання дрібнодисперсних добавокПогарська, В. В.; Балабай, К. С.; Шеін, К. Ю.
2021-04-08Виробництво стеринів із рослинних олійних дистилятівДубініна, А. А.; Гершун, Г. С.