Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 2131-2140 of 2469 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
211
212
213
214
215
216
217
...
247
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Нове слово про хлорофіловмісні овочі як джерело комплексу БАР для зміцнення імунітету
Павлюк, Р. Ю.
;
Ніколенко, А. М.
;
Погарський, О. С.
2021-04-08
Вивчення впливу кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення натуральних прянощів перед екстрагуванням на вміст ароматичних речовин
Павлюк, Р. Ю.
;
Юр’єва, О. О.
;
Перевозник, Н. В.
2021-04-08
Розробка оздоровчих сирних паст для сніданків із використанням рослинних збагачувальних добавок із високим вмістом БАР
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Профатіло, А. М.
2021-04-08
Розробка нового покоління десертів на основі кисломолочного сиру, збагачених кріодобавками із плодоовочевої сировини
Павлюк, Р. Ю.
;
Юр’єва, О. О.
;
Тохтамиш, І. О.
2021-04-08
Інновації під час отримання оздоровчих добавок із часнику з рекордним вмістом ароматичних речовин
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Орлова, О. В.
2021-04-08
Нові кріодобавки з абрикос у формі замороженого пюре в нанорозмірній формі з рекордним вмістом БАР
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Рябов, К. Є.
2021-04-08
Удосконалення технології виробництва сушеного філе хека
Левківська, Т. М.
;
Романів, В. Я.
2021-04-08
Аналіз ринку мя’соімітуючої продукції
Бендерська, О. В.
;
Процюк, Д. С.
2021-04-08
Вивчення ферментативних процесів у ході кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення топінамбура під час отримання дрібнодисперсних добавок
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Шеін, К. Ю.
2021-04-08
Виробництво стеринів із рослинних олійних дистилятів
Дубініна, А. А.
;
Гершун, Г. С.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
Has File(s)
2459
true