Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1671-1680 of 2469 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Удосконалення технології здобного печива шляхом використання добавки білково-мінеральноїСерік, М. Л.; Холобцева, І. П.
2021-04-08Перспективи використання шроту насіння коноплі в технології хлібобулочних виробівБолховітіна, О. І.; Канж, Г. М.; Каменюка, Л. А.
2021-04-08Використання порошку плодів ріжкового дерева в технології мафінівСамохвалова, О. В.; Лабазов, М. І.; Мілаєнкова, С. А.
2021-04-08Технологія хліба пшеничного з підвищеним вмістом харчових волоконСтепанькова, Г. В.; Нечипоренко, І. В.; Полинюк, В. С.
2021-04-08Використання порошку капусти в технології хліба пшеничногоСтепанькова, Г. В.; Котломанітова, Я. К.
2021-04-08Підвищення харчової цінності кексівСамохвалова, О. В.; Куліненко, Т. В.
2021-04-08Характеристика адаптивності підприємства з позиції системного підходуЗабродська, Л. Д.; Рєзник, М. О.; Сидорова, Ю. Д.
2021-04-08Кототерапія як одна з інновацій ресторанного господарстваБрикова, Т. М.; Романюк, Л. Я.
2021-04-08Тенденції розвитку готельного бізнесу в НорвегіїКононенко, Т. П.; Середенко, Н. О.
2021-04-08Інновації ритейлу підприємств ресторанного господарства в умовах пандемії COVID-19Полстяна, Н. В.; Родіонова, Д. О.