Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1381-1390 of 2471 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Особливості ціноутворення на підприємствах ресторанного господарстваІльченко, М. О.; Павленко, К. С.
2015Парадокси бухгалтерського обліку у вимірі новітнього часуБочуля, Т. В.; Полубень, К. О.
2015Внутрішній аудит і внутрішній контроль: порівняльний аспектКашперська, А. І.; Полубень, К. О.
2015Теоретичні аспекти формування собівартості продукціїГерасимова, Н. С.; Пащенко, А. В.
2015Напрями й завдання аналізу стану та структури грошових коштів і потоків підприємств роздрібної торгівліНаумова, Т. А.; Самотьос, В. В.
2015Деякі аспекти гармонізації бухгалтерського та податкового обліку витратАкімова, Н. С.; Тутевич, Я. С.
2015Теоретичне обґрунтування економічної сутності дефініції «кейтеринг»Коробкіна, І. С.; Самадай, Д. С.
2021-04-08Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушаркиЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б.; Чуприна, Є. Р.; Гаркуша, М. І.; Пеліванова, В. Д.; Загорулько, В. М.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А.
2021-04-08Удосконалення вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообмінуЗагорулько, А. М.; Постаджиєв, О. І.; Гаркуша, М. І.; Бордукова, П. С.; Кумонок, І. С.; Тімофеєва, К. А.
2021-04-08Використання комбінованих способів термічної обробки харчових продуктівДмитревський, Д. В.; Вишняков, М. Ю.; Мороз, І. А.