Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1331-1340 of 2471 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Технологія м’ясних січених виробів підвищеної харчової та біологічної цінностіЖуков, Є. В.; Гаряга, А. О.
2015Технологія масляних сумішей із використанням рослинної сировиниДемічковська, М. П.; Гончар, Ю. М.
2015Капкейки підвищеної біологічної цінностіШелудько, В. М.; Карпюк, Г. С.
2015Обґрунтування вибору білково-вуглеводної молочної сировини для молочних коктейлівЮдіна, Т. І.; Погребовська, Т. В.
2015Вивчення якості швидкозаморожених ягід і дрібнодисперсних вітамінних наповнювачів із журавлини, отриманих за кріогенною технологієюСтоєв, С. С.; Бабкова, А. Ю.
2015Оцінка якості заморожених десертів на основі кисломолочного сиру з використанням наноструктурованих добавок із ягідКіпенко, Г. В.; Міщенко, Є. В.
2015Дослідження біохімічних процесів під час пророщування зернової сировини з використанням електроактивованої водиСімахіна, Г. О.; Миколів, Т. І.
2015Використання рідкого азоту під час розробки наноморозива із журавлини на підприємствах ресторанного бізнесуПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Міщенко, Є. В.
2015Взаємодія хлорофілу з леткими компонентами базилікаДубова, Г. Є.; Мельник, О. І.
2015Управління фінансовою безпекою підприємства під час здійснення зовнішньоекономічної діяльностіНосач, Л. Л.; Яковлєва, М. О.