Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1261-1270 of 2472 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
124
125
126
127
128
129
130
...
248
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Використання структурованого білка соняшнику в м’ясних комбінованих виробах
Горбань, В. Г.
;
Якименко, Д. І.
2015
Визначення якості нових сирних закусок, отриманих із використанням заморожування, кріодеструкції та рослинних добавок із пряних овочів
Юр’єва, О. О.
;
Гребенькова, Ю. С.
2015
Інноваційні технології швидкозаморожених дрібнодисперсних мультивітамінних пюре-міксів із фруктів для оздоровчого харчування
Погарська, В. В.
;
Берестова, А. А.
;
Гужвинська, Н. Є.
2015
Інновації в технології отримання дрібнодисперсних заморожених вітамінних добавок із полуниці та червоної смородини
Погарська, В. В.
;
Кіпенко, Г. В.
;
Деменко, А. Ю.
2015
Використання інуліновмісних дрібнодисперсних заморожених добавок у технологіях нових видів оздоровчих нанонапоїв
Павлюк, Р. Ю.
;
Балабай, К. С.
2015
Нанотехнологія вітамінних заморожених сорбетів – функціональних оздоровчих десертів на основі журавлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Стоєв, С. С.
;
Гранська, В. О.
2015
Нанотехнологія інуліновмісних дрібнодисперсних добавок на основі топінамбура
Павлюк, Р. Ю.
;
Балабай, К. С.
2015
Вивчення якості наноструктурованого вітамінного желеподібного пюре з полуниці для перорального харчування спецконтингенту
Кіпенко, Г. В.
;
Лазарчук, М. В.
2015
Розробка технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначення
Павлюк, Р. Ю.
;
Юр’єва, О. О.
;
Коверсун, А. І.
2015
Розробка рецептур соусів-дресингів із перцю солодкого болгарського, часнику та прянощів
Соколова, Л. М.
;
Максименко, Я. В.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
Has File(s)
2459
true