Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 891-899 of 899 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Оптимізація технологічних параметрів гідротермічного процесу приготування харчових продуктівМартиненко, Л. Г.; Котелевська, О. А.
2013Спосіб гравітаційної сепарації зернаШпиганович, Т. О.; Левченко, О. О.
2013Застосування електричного струму з частотою 50 гц для електро-контактної обробки напівфабрикатівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Лук’янов, В. І.; Мостовий, А. С.; Гарагата, А. А.; Гордієнко, І. О.
2013Управління режимами НВЧ-концентрування суміші подрібнених коренів пряних овочівПотапов, В. О.; Михайлова, С. В; Мілько, Р. О.; Бомко, Р. О.
2013Використання двовуглекислого натрію як абразиву підчас гідрорізання харчових продуктівПономаренко, Е. В.; Лубашева, Д. О.
2013Методи інтенсифікації процесу виробництва соківШеїна, А. В.; Полтавець, Я.; Іваницький О.
2013Удосконалення конструкції завитка відцентрової бурякорізкиМирончук, В. Г.; Люлька, О. М.
2013Удосконалення констркуції фризераПаляничка Н. О.; Маханько, І. С.
2013Кінетика сушіння айви в псевдозрідженому шаріПоперечний, А. М.; Кур’янов, К. В.