Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
2012
2013
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 791-800 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
77
78
79
80
81
82
83
...
286
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Застосування мембранної дистиляції під час переробки післяспиртової зернової барди
Мирончук, В. Г.
;
Корнієнко, Л. В.
2011
Мікрофільтрація як метод підготовки молочної сироватки до нанофільтрації
Мирончук, В. Г.
;
Змієвський, Ю. Г.
;
Лебедєва, О. В.
2011
Обґрунтування доцільності знесолення молочної сироватки електродіалізом
Мирончук, В. Г.
;
Змієвський, Ю. Г.
;
Король, А. О.
2011
Застосування біполярних мембран для обробки молока електродіалізо
Мирончук, В. Г.
;
Змієвський, Ю. Г.
;
Літвінець, В. О.
2012-04-25
Перспективи використання целюлози в ковбасній промисловості
Глєбов, І. В.
;
Дирда, Ю. Р.
2012-04-25
Удосконалення процесу виробництва м'ясо-кісткового борошна
Голоденко, М. Ф.
2011
Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмом
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Мироненко, О. О.
;
Крем’янська, К. В.
;
Даценко, А. М.
2011
Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солоду
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Общий, С. А.
;
Кацька, О. В.
;
Ігнатенко, М. М.
;
Александров, В. Л.
2012-04-25
Удосконалення процесу виробництва. Явище синергізму під час застосування гідроколоїдів у технології ковбасних виробів
Голосняк, Т. А.
2011
Совершенствование режимов экстрагирования из зерен кофе на основе микроволновых технологий
Бурдо, О. Г.
;
Макиевская, Т. Л.
Discover
Author
13
Запаренко, Г. В.
12
Доценко, К. В.
9
Кіріченко, Д. В.
9
Лосінець, Ю. І.
9
Носач, А. Г.
9
Сазонова, В. В.
9
Соловйова, Т. Р.
8
Дибок, М. В.
8
Клеймьонова, В. В.
8
Корнієнко, Г. О.
.
next >
Date issued
1039
2012
912
2011
898
2013
Has File(s)
2849
true