Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 791-800 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Застосування мембранної дистиляції під час переробки післяспиртової зернової бардиМирончук, В. Г.; Корнієнко, Л. В.
2011Мікрофільтрація як метод підготовки молочної сироватки до нанофільтраціїМирончук, В. Г.; Змієвський, Ю. Г.; Лебедєва, О. В.
2011Обґрунтування доцільності знесолення молочної сироватки електродіалізомМирончук, В. Г.; Змієвський, Ю. Г.; Король, А. О.
2011Застосування біполярних мембран для обробки молока електродіалізоМирончук, В. Г.; Змієвський, Ю. Г.; Літвінець, В. О.
2012-04-25Перспективи використання целюлози в ковбасній промисловостіГлєбов, І. В.; Дирда, Ю. Р.
2012-04-25Удосконалення процесу виробництва м'ясо-кісткового борошнаГолоденко, М. Ф.
2011Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмомМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Мироненко, О. О.; Крем’янська, К. В.; Даценко, А. М.
2011Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солодуЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Общий, С. А.; Кацька, О. В.; Ігнатенко, М. М.; Александров, В. Л.
2012-04-25Удосконалення процесу виробництва. Явище синергізму під час застосування гідроколоїдів у технології ковбасних виробівГолосняк, Т. А.
2011Совершенствование режимов экстрагирования из зерен кофе на основе микроволновых технологийБурдо, О. Г.; Макиевская, Т. Л.