Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 681-690 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Сучасні харчові інгредієнти для приготування стравЄвстропова, Л. В.
2012-04-25Технологічні процеси як формуючий початок проектування закладів ресторанного господарстваКовальов, О. В.; Харченко, М. М.
2012-04-25Перспективи розробки технології декоративних покриттів на основі пектинуКліпін, Т. Г.
2012-04-25Дослідження кінетики структуроутворення розчинів пектинуКомариста, Є. П.; Кобанець, А. Д.
2012-04-25Технологія овочевих страв геродієтичного призначенняКолєснік, Р. О.
2012-04-25Дослідження коефіцієнта формостійкості систем крокетної маси на основі борошна пшеничногоМаклакова, В. В.
2012-04-25Піраміда харчування. Її роль у сучасному повсякденному життіМихайленко, К. С.
2012-04-25Удосконалення харчування людей похилого вікуМикитовська, О. П.
2011Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із бурякуПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Руда, Л. В.
2011Вивчення впливу дрібнодисперсного подрібнення на зберігання хлорофілу під час отримання добавок із листяної городиниПогарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Тарасенко, Н. В.