Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 521-530 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Особливості технології випечених індустріальних напівфабрикатівХаустова, Т. М.; Пігаль, М. З.
2011Народний фольклор про культуру харчуванняБотштейн, Б. Б.; Овчиннікова, А. А.; Некрілова, К. В.
2011Операторна схема приготування страви «Гусак з яблуками»Топольник, В. Г.; Піддубна, У. Г.
2011Вплив хімічного складу сировини на водоутримуючу здатність реструктуризованих виробів з товстолобаЛебська, Т. К.; Хоменко, Р. В.
2011Технологія соусів з емульсійною структурою з додаванням капсульних пробіотичних мікроорганізмівПивоваров, Є. П.; Холіна, К. П.
2011Особливості технології напівкопчених ковбас із прісноводних та морських гідробіонтівЛебська, Т. К.; Шелегеда, О. О.
2011Підвищення якості комбікормів – запорука безпечних вітчизняних продуктів харчуванняЄгоров, Б. В.; Фігурська, Л. В.
2011Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМОФедак, Н. В.; Устенко, Ю. В.
2011Розробка технології аналога сиру «Фета» з використанням карагінануГоральчук, А. Б.; Шестопалова, Ю. В.
2011Технологія фруктових начинок для борошняних кондитерських виробівЄвлаш, В. В.; Журавльов, С. В.; Цьова, А. О.