Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1001-1010 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титруванняАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Тригубенко, Ю.
2011Дослідження надмолекулярної структури розчинів желатини з солюбілізованими жирамиСавгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Савєльєв, Р. В.; Войник, В. І.
2012-04-25Реологічні властивості білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної масиОрел, К. С.
2011Соя: харчова цінність та використанняПестіна, Г. О.; Сорокотяга, М. Л.; Леле, Д. С.
2011Використання цифрових технологій у хімічному аналізіДобровольська, О. В.; Савін, В. В.
2012-04-25Залежність виходу олії зародків пшениці від типу розчинникаПахомова, І. В.
2011Вивчення даних дослідження води за допомогою електронного парамагнітного резонансу (ЕПР) і ядерного магнітного резонансу (ЯМР).Погожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Бутко, О.; Ліхобаба, О.
2012-04-25Наукове обґрунтування технології м'ясних посічених виробів із використанням білково-мінерального напівфабрикатуПолупан, В. В.
2012-04-25Про перспективи розвитку технологій морозива з низьким глікемічним індексомПермякова, Ю. М.
2012-04-25Софора Японська як джерело антиоксидантів для олієжирової промисловостіПелехова, Л. С.