Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Удосконалення структури рівняння для розрахунку тепловіддачі у разі опріснення води виморожуванням
Коваленко, О. О.
;
Василів, О. Б.
;
Іщенко, С. В.
;
Фуркало, С. В.
2013
Оцінка сумарного впливу чинників процесу виморожування на якість підготовленої води
Коваленко, О. О.
;
Василів, О. Б.
;
Курчевич, І. В.
Discover
Author
2
Коваленко, О. О.
1
Курчевич, І. В.
1
Фуркало, С. В.
1
Іщенко, С. В.
Date issued
2
2013
Has File(s)
2
true