Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [179] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 179
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Спортивні змагання як засіб і метод загальної фізичної, професійно-прикладної, спортивної підготовки та контролю їх ефективностіКудряшов, І. О.; Артюгін, А. В.
2016Соціальна етика конфуціанства і китайська стратегія успіхуКостенко, А. А.; Юрченко, Л. І.
2016Лінгвістична складова змісту навчанняКолесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.; Архипова, В. О.
2016Можливості використання трансформаційного методу в практиці викладання англійської мови студентам ВНЗКов’ях, І. І.
2016Обучение диалогической речи как способ формирования коммуникативной компетенции студентов-иностранцевИнюхина, А. С.; Кравцова, Т. А.
2016Межъязыковые лакуны в английском и русском языкахИнюхина, А. С.; Кравцова, Т. А.
2016Поєднання філософських та економічних знань під час викладання філософіїГоловко, О. В.
2016Християнська антропологія у творчості Гоголя: пробудження людського духуВарипаєв, О. М.
2016Генеза розвитку філософії їжі за часів античностіВарипаєв, О. М.
2016Дослідження методичних підходів до навчання написанню наукової статті англійською мовоюБорисова, А. О.; Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.
2016Review of the content of the system components for grading language proficiencyБорисова, А. О.; Архипова, В. О.; Колесник, А. О.
2016Використання платформи Moodle у викладанні іноземної мовиБєлікова, О. Ф.; Подворна, Л. А.
2016Фізкультурно-спортивні заняття для активного відпочинку та підвищення функціональних можливостей студентівАртюгін, А. В.; Кудряшов, І. О.
2016Забезпечення підготовки фахівців у сфері функціонування України в умовах Світової організації торгівліАйгин, Т. О.
2016Застосування принципів діяльності фрактальних структур у роботі торговельних підприємствЯцун, Л. М.; Селютін, С. В.
2016Формування системи управління інтегрованим розвитком підприємств сфери харчуванняЯцун, Л. М.
2016Формування національної політики харчування населенняЯцун, Л. М.
2016Особливості формування корпоративної культури підприємстваШарапова, О. М.
2016Управлінські рішення в процесі державного управлінняЧатченко, О. Є.; Кулаков, Д. В.
2016Значення брендингу в готельному бізнесіФедак, В. І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 179