Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 179
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Спортивні змагання як засіб і метод загальної фізичної, професійно-прикладної, спортивної підготовки та контролю їх ефективності | Кудряшов, І. О.; Артюгін, А. В. |
2016 | Соціальна етика конфуціанства і китайська стратегія успіху | Костенко, А. А.; Юрченко, Л. І. |
2016 | Лінгвістична складова змісту навчання | Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.; Архипова, В. О. |
2016 | Можливості використання трансформаційного методу в практиці викладання англійської мови студентам ВНЗ | Ков’ях, І. І. |
2016 | Обучение диалогической речи как способ формирования коммуникативной компетенции студентов-иностранцев | Инюхина, А. С.; Кравцова, Т. А. |
2016 | Межъязыковые лакуны в английском и русском языках | Инюхина, А. С.; Кравцова, Т. А. |
2016 | Поєднання філософських та економічних знань під час викладання філософії | Головко, О. В. |
2016 | Християнська антропологія у творчості Гоголя: пробудження людського духу | Варипаєв, О. М. |
2016 | Генеза розвитку філософії їжі за часів античності | Варипаєв, О. М. |
2016 | Дослідження методичних підходів до навчання написанню наукової статті англійською мовою | Борисова, А. О.; Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О. |
2016 | Review of the content of the system components for grading language proficiency | Борисова, А. О.; Архипова, В. О.; Колесник, А. О. |
2016 | Використання платформи Moodle у викладанні іноземної мови | Бєлікова, О. Ф.; Подворна, Л. А. |
2016 | Фізкультурно-спортивні заняття для активного відпочинку та підвищення функціональних можливостей студентів | Артюгін, А. В.; Кудряшов, І. О. |
2016 | Забезпечення підготовки фахівців у сфері функціонування України в умовах Світової організації торгівлі | Айгин, Т. О. |
2016 | Застосування принципів діяльності фрактальних структур у роботі торговельних підприємств | Яцун, Л. М.; Селютін, С. В. |
2016 | Формування системи управління інтегрованим розвитком підприємств сфери харчування | Яцун, Л. М. |
2016 | Формування національної політики харчування населення | Яцун, Л. М. |
2016 | Особливості формування корпоративної культури підприємства | Шарапова, О. М. |
2016 | Управлінські рішення в процесі державного управління | Чатченко, О. Є.; Кулаков, Д. В. |
2016 | Значення брендингу в готельному бізнесі | Федак, В. І. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 179