Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37448
Title: Review of the content of the system components for grading language proficiency
Authors: Борисова, А. О.
Архипова, В. О.
Колесник, А. О.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Борисова А. О., Архипова В. О., Колесник А. О. Review of the content of the system components for grading language proficiency. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 262-263.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37448
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_262-263.pdf108.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.