Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [50] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 50 of 50
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Наука, навчання і виробництво – складові становлення фахівцівАртеменко, В. С.
2018Безцінний досвід не зникаєМихайлов, В. М.
2018Талановита і яскрава особистістьЯнчева, Л.М.
2018На спомини М. І. БєляєваЧеревко, О. І.
2018Мінімальна заробітна плата як механізм державного регулювання трудових доходів населення країни: світові стандарти й українські реаліїБлизнюк, О. П.; Іванюта, О.М.
2018Молодіжне підприємництво в країнах східного партнерства: погляд на проблеми розвитку в УкраїніГросул, В. А.; Дядюк, М. А.; Зубков, С. О.
2018Перспективність запровадження міжгалузевої кооперації як основи підвищення ефективності функціонування закладів ресторанного господарстваГринченко, Н. Г.
2018Ідеї індустріалізації в теорії та практиці сучасного управління сферою харчуванняЯцун, Л. М.
2018У истоков перестройки птицеперерабатывающей промышленностиГорбанёв, А. П.
2018Михайло Іванович Бєляєв: життя крізь рокиДейниченко, Г. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 50 of 50