Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
: [50]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 50 of 50
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Наука, навчання і виробництво – складові становлення фахівців | Артеменко, В. С. |
2018 | Безцінний досвід не зникає | Михайлов, В. М. |
2018 | Талановита і яскрава особистість | Янчева, Л.М. |
2018 | На спомини М. І. Бєляєва | Черевко, О. І. |
2018 | Мінімальна заробітна плата як механізм державного регулювання трудових доходів населення країни: світові стандарти й українські реалії | Близнюк, О. П.; Іванюта, О.М. |
2018 | Молодіжне підприємництво в країнах східного партнерства: погляд на проблеми розвитку в Україні | Гросул, В. А.; Дядюк, М. А.; Зубков, С. О. |
2018 | Перспективність запровадження міжгалузевої кооперації як основи підвищення ефективності функціонування закладів ресторанного господарства | Гринченко, Н. Г. |
2018 | Ідеї індустріалізації в теорії та практиці сучасного управління сферою харчування | Яцун, Л. М. |
2018 | У истоков перестройки птицеперерабатывающей промышленности | Горбанёв, А. П. |
2018 | Михайло Іванович Бєляєв: життя крізь роки | Дейниченко, Г. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 50 of 50