Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 119.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Застосування моделі blended learning під час викладання курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням»Удовенко, І. В.; Подворна, Л. А.
2020Сутність іншомовної професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі в контексті професійної підготовкиСкриннік, Н. А.
2020Спортивно-орієнтовані педагогічні технології фізичного виховання: пошуки й перспективиСпіцин, В. В.; Кудряшов, І. О.
2020Оцінка ефективності заходів з удосконалення системи планування торговельного підприємстваКруглова, О. А.; Козуб, С. О.
2020Інформаційно-комунікаційні технології й управління бізнес-процесамиСибірякова, І. Г.
2020Біоетика в контексті соціальної відповідальностіЮрченко, Л. І.; Міносян, А. С.; Варипаєв, О. М.
2020Етнолінгвістичний компонент семантики інструментативів у глютонічному фреймі.Руденко, С. М.
2020Сучасний стан харчування населення в УкраїніГросул, В. А.; Зубков, С. О.
2020Освіта й економічний розвиток країниСибірякова, І. Г.
2020Поняття та роль «технології навчання» у викладанні іноземної мови студентам немовних ЗВОБорисова, А. О.; Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.