Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 153 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
16
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Інноваційні види обладнання для закладів ресторанного господарства
Івашина, Лілія Леонідівна
2017
Разработка технологии кефира с добавкой порошка из каштана
Касумова, А.А.
2017
Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою
Болгова, Н.В.
2017
Инновационная технология производства крупы нового вида
Богомолов, Олексій Васильович
;
Ирклиенко, В.И.
2017
. Оцінювання харчової та біологічної цінності напівфабрикату для заморожених десертів із фруктозою та лактулозою
Слащева, Аліна В'ячеславівна
;
Попова, С.Ю.
;
Алєєва, К.О.
2017
Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
2017
Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса
Скрипник, Вячеслав Олександрович
;
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2017
Модернізація соковижималки ZELMER ZJE1800
Скачкова, Ганна Ігорівна
;
Мельников, К.О.
;
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
2017
Улучшение свойств ядер фундука термообработкой
Сесикашвили, Отари Шалвович
;
Берулава, И.О.
;
Гамкрелидзе, Е.А.
2017
Визначення універсального фактора диспергування жирової фази молока
Самойчук, Кирило Олегович
Discover
Author
7
Дейниченко, Григорій Вікторович
6
Червоний, Віталій Миколайович
4
Guzenko, Vasiliy
4
Атаханов, Шухратжон Нуриддинович
4
Постнов, Геннадій Михайлович
4
Євлаш, Вікторія Владленівна
3
Dmytrevskyi, Dmytro
3
Александров, Олександр Валентинович
3
Афукова, Наталія Олександрівна
3
Головко, Тетяна Миколаївна
.
next >
Date issued
151
2017
2
2011
Has File(s)
153
true