Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30234
Title: . Оцінювання харчової та біологічної цінності напівфабрикату для заморожених десертів із фруктозою та лактулозою
Authors: Слащева, Аліна В'ячеславівна
Попова, С.Ю.
Алєєва, К.О.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Слащева А. В., Попова С. Ю., Алєєва К. О. Оцінювання харчової та біологічної цінності напівфабрикату для заморожених десертів із фруктозою та лактулозою. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 305-306.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30234
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_305-306.pdf102.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.