Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 153 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Інноваційні види обладнання для закладів ресторанного господарстваІвашина, Лілія Леонідівна
2017Разработка технологии кефира с добавкой порошка из каштанаКасумова, А.А.
2017Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкоюБолгова, Н.В.
2017Инновационная технология производства крупы нового видаБогомолов, Олексій Васильович; Ирклиенко, В.И.
2017. Оцінювання харчової та біологічної цінності напівфабрикату для заморожених десертів із фруктозою та лактулозоюСлащева, Аліна В'ячеславівна; Попова, С.Ю.; Алєєва, К.О.
2017Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотинСефіханова, Катерина Анатоліївна
2017Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2017Модернізація соковижималки ZELMER ZJE1800Скачкова, Ганна Ігорівна; Мельников, К.О.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
2017Улучшение свойств ядер фундука термообработкойСесикашвили, Отари Шалвович; Берулава, И.О.; Гамкрелидзе, Е.А.
2017Визначення універсального фактора диспергування жирової фази молокаСамойчук, Кирило Олегович