Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 41-50 из 155.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництваКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, М.М.
2017Перспективи розвитку м'ясорізальних машин на основі узгодження гідродинаміки сировини та процесів її подрібненняБатраченко, Олександр Вікторович
2017Комбіновані молочно-рисові йогуртові напої зі збалансованим хімічним складомКопійко, Аліна Василівна; Ткаченко, Наталія Андріївна
2017Особливості зберігання грибів родини гливаБандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Каліцинський, С.С.; Сербова, І.О.
2017Удосконалення робочого органу тістомісильної машини періодичної дії типу А2-ХТ-3БШевченко, О.С.; Мельников, К.О.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
2017Переваги використання роторно-вихрових емульсорів для теплової обробки харчових продуктівШинкарик, М.М.; Ворощук, Віктор Ярославович
2017Напрями зберігання зерна в охолодженому станіТроєкурова, Віта Олександрівна; Чурсінов, Юрій Олексійович; Філіпенко, Дмитро Вікторович
2017Переваги використання теплових насосів у харчовій промисловостіУдовенко, Олег Олександрович; Полещук, Ю.В.; Пронькін, Ю.В.
2011Модернізація апарата для кип'ятіння суслаФедоренко, Е.С.; Удодов, Сергій Олександрович
2017Інноваційна технологія комбінованих йогуртових напоїв зі спельтоюРамазашвілі, Ганна Рамазівна; Ткаченко, Наталія Андріївна; Кручек, Оксана Анатоліївна