Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 77 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших стравПушка, О. С.; Диба, Я. С.; Нєміріч, О. В.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В.
2017Обґрунтування використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології жировмісної продукціїФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2017Обґрунтування параметрів обробки рибної сировини для виробництва сухих рибно-рослинних напівфабрикатівФедорова, Д. В.
2017Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозиваПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2017Інноваційні тенденції розвитку устаткування закладів ресторанного господарстваПучканьова, В. Й.; Криворук, В. М.
2017Якість продукції на основі рослинної сировини, обробленої в умовах НВЧ-поляШевченко, А. О.; Прасол, С. В.
2017Світовий конгрес ВАКС: тенденції і стратегія розвитку кулінарологіїПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пересічна, О. М.
2017Пріоритети міграційної політики України в контексті євроінтеграціїВеличко, К. Ю.; Печенка, О. І.
2017Специфіка побудови глобального ринку туристичних послугАндросова, Т. В.; Чернишова, Л. О.
2017Установление процессной эффективности тестомесильных машинЯнаков, В. П.; Ивженко, А. В.; Lange, O.