Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18408
Title: Методичні вказівки та контрольні завдання для організації самостійної роботи студентів над курсом «Неорганічна хімія» за темою «Окисно-відновні реакції»
Authors: Бондаренко, І. Б.
Хименко, Н. Л.
Гребенюк, Л. Ф.
Keywords: Хімія;Неорганічна хімія;Окисно-відновні реакції
Issue Date: 2006
Publisher: Харків : ХНАУ
Citation: Бондаренко І. Б., Хименко Н. Л., Гребенюк Л. Ф. Методичні вказівки та контрольні завдання для організації самостійної роботи студентів над курсом «Неорганічна хімія» за темою «Окисно-відновні реакції». Харків: ХНАУ. 2006 р. 23 с.
Abstract: Даються рекомендації, як краще та ефективніше вивчати матеріал з теми окисно-відновні реакції. Наведено приклади розв’язання вправ. Окисно-відновні реакції мають велике значення в природних процесах, науці та техніці. З ними пов’язані горіння, гниття та бродіння, дихання та інші процеси обміну речовин, засвоєння вуглекислого газу рослинами та виділення кисню. Також це процеси корозії металів, електроліз та ін. Тому знання цієї теми необхідні для спеціалістів аграрного профілю. Методичні вказівки призначені для студентів факультетів: Агрономічного, Агрохімії та ґрунтознавства, Захисту рослин та Лісового господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18408
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Okysno_vidnovni_reaktsii.pdf471.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.