Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18319
Назва: Визначення якості сільськогосподарської продукції методом акустичної емісії
Інші назви: Determining the quality of agricultural products by acoustic emission
Определение качества сельскохозяйственной продукции методом акустической эмиссии
Автори: Яковлєв, В. Ф.
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Яковлєв В. Ф. Визначення якості сільськогосподарської продукції методом акустичної емісії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 164 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С. 75-77.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 164.
Короткий огляд (реферат): На підставі проведеного теоретичного аналізу обґрунтовано можливість застосування методу акустичної емісії при визначені якісних ознак біологічних об’єктів рослинного походження фіксованої геометричної форми, що надасть можливість технічної реалізації пристроїв експресного неруйнівного контролю якості продуктів.
Proved the possibility of using acoustic emission method in determining the quality characteristics of biological objects of plant origin fixed geometry that will enable the technical implementation of NDT devices express the quality of products based on the theoretical analysis.
На основании проведенного теоретического анализа обоснована возможность применения метода акустической эмиссии при определении качественных признаков биологических объектов растительного происхождения фиксированной геометрической формы, что позволит технической реализации устройств экспрессного неразрушающего контроля качества продуктов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18319
Розташовується у зібраннях:Випуск 164: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
28_164_2015.pdf791.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.