Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1807
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Акімова, Наталія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Наумова, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Бойченко, Наталія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Горбатюк, Наталія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-27T10:13:41Z | - |
dc.date.available | 2022-06-27T10:13:41Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Акімова Н.С., Наумова Т.А., Бойченко Н.В., Горбатюк Н.М. Організаційно-методичні аспекти обліку послуг виїзного кейтерингу на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2014. Вип. 1(19). С. 73-86. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1807 | - |
dc.description.abstract | Виявлено основні тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні. Розглянуто сутність, переваги та основні організаційні аспекти надання послуги виїзного кейтерингу підприємствами ресторанного господарства. Запропоновано шляхи удосконалення методики обліку послуг виїзного кейтерингу в сучасних умовах господарювання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The main development tendencies of enterprises in restaurant industry of Ukraine were shown. As a result of essence investigation of concepts "restaurant industry", "publiccatering ", "restaurant business", it was determined that the most appropriate is usage of the internationally accepted terminology - "restaurant industry." The market of catering services was defined as a promising business line. The essence, advantages and main organizational aspects of the service of offpremises catering by enterprises of restaurant industry were discussed. The classification of off-premises catering services that provides adequate information necessary for the enterprise administration management wassupplemented. Proportion of catering services in the European market was defined. Methodical approaches to recording of off-premises catering services according to current economic conditions were developed. Ways of improving of restaurant industry service delivery to customers through the development and compliance of service standards were suggested. | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | кейтеринг | - |
dc.subject | ресторан | - |
dc.subject | продукція | - |
dc.subject | облікове відображення | - |
dc.subject | услуги | - |
dc.subject | кейтеринг | - |
dc.subject | ресторан | - |
dc.subject | продукция | - |
dc.subject | отражение в учете | - |
dc.subject | services | - |
dc.subject | catering | - |
dc.subject | restaurant | - |
dc.subject | production | - |
dc.subject | recording | - |
dc.title | Організаційно-методичні аспекти обліку послуг виїзного кейтерингу на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title | Organizational and methodological aspects of service accounting of off-premise catering in enterprises of restaurant industry | - |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (19) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2014_1_9.pdf | 342.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.